NL
|
EN
Onze ambitie

Onze ambitie is in de eerste plaats kwalitatief hoogstaande woningen ontwikkelen, die opvallen. Onze ontwerpen zijn goed doordacht en passen bij het type klant en het prijsniveau. 'Mooi' en 'onderscheidend' zijn onze sleutelwoorden. Zo duurzaam mogelijk ontwikkelen wij een uniek en fijn leefklimaat. 

Anders dan anders

Durf en creativiteit

HBA Projectontwikkeling kenmerkt zich door durf en creativiteit. Met een visie op wonen die nét anders is dan de rest, creëren we een onderscheidende en tegelijkertijd comfortabele woonomgeving. Uiterlijk en innerlijk stemmen we zoveel mogelijk op elkaar af en daarbij zorgen we altijd voor die anders dan anders-uitstraling. Wanneer wij naar een stuk bouwgrond kijken, focussen we niet op maximaliseren, maar op onderscheidend vermogen. Vanuit dit vertrekpunt ontwikkelen wij een ontwerp. Een ontwerp met andere vormen en meer variatie, dat past bij de toekomstige bewoners, uitmondt in een fijn leefklimaat en meegaat op de lange termijn. 

Ons team

HBA Projectontwikkeling is ontstaan vanuit de gedachte dat het anders kon. Minder van hetzelfde, minder repeterend werk en meer passie voor bouwen en wonen. Vanuit deze droom is het team projecten gaan ontwikkelen, die zorgen voor onderscheid. Onderscheidende vormen, lichte ruimtes, variatie van binnen en van buiten... Kortom: opvallen tussen wat er al is. Bij elkaar heeft het team van HBA Projectontwikkeling meer dan dertig jaar ervaring in het bouwkundige. Vanuit verschillende disciplines kijken we naar een project als totaal. Met bouwkundige, financiële en vastgoedgerelateerde kennis zijn we in staat om alle vraagstukken op te lossen. 

Onze samenwerkingspartners

Contact

HBA Projectontwikkeling
Havenhoofd 7
1353 PN Almere
+31 (0)84 - 882 00 10
E info@hba-projectontwikkeling.nl

Kennismaken?