NL
|
EN

DUIN-MERE APPARTMENTS

13 ruime appartementen, gelegen in een levendige, groene omgeving

Op de hoek van de Zwedenstraat en de IJslandstraat in Almere Poort heeft HBA dertien moderne driekamerappartementen gerealiseerd. De appartementen kenmerken zich door een royale woonkamer met indrukkwekkende raampartijen, waardoor u altijd in een heerlijk lichte ruimte verblijft. Vanuit de helder verlichte woonkamer stapt u zo het balkon op, met uitzicht op het groen. Elk appartement heeft twee ruime slaapkamers en een toegewezen parkeerplaats. Centraal in het gebouw bevinden zich een trappenhuis en en lift.

De driekamerappartementen variëren in oppervlakte van circa 61 m² tot 91 m².

Almere

De omgeving

Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u nooit ver te lopen of te fietsen, want alle dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik. Het diverse aanbod van winkels, restaurants, theater, bioscoop, sport en zwembaden in Almere zorgt er bovendien voor dat u nooit ver weg hoeft voor ontspanning en vermaak. Eye catcher is het nieuwe Topsportcentrum Almere, dé multifunctionele indoorsportlocatie van Nederland, waar u binnen vijf minuten op de fiets bent. En uiteraard zijn de zorgvoorzieningen nooit ver weg.

Zoekt u het toch buiten Almere, bent u via de A6 in een wip in Amsterdam, 't Gooi en Utrecht. NS-station Almere Poort ligt slechts op één bushalte afstand.

De natuur

Hoewel de voorzieningen van een stad onmisbaar zijn, heeft u ongetwijfeld soms de behoefte om de natuur op te zoeken en eens lekker uit te waaien. Via verscheidene fiets- en wandelpaden bent u vanuit Duin-Mere zo in het omliggende groene polderlandschap en ook het bos en het strand zijn dichtbij. Niet voor niets wordt Almere de strandstad van de Randstad genoemd. Deze unieke combinatie van wonen, werken, stad, strand, bos, natuur en recreatie is uniek in Nederland. In Duin-Mere kom je niet alleen thuis, maar vooral ook tot rust.

Beleef de hoogtepunten mee

Feestelijke start bouw

15-9-2017

Viering hoogste punt

21-2-2018

DUIN-MERE week voor oplevering

15-9-2017

Bekijk onze andere projecten

DUIN-MERE Appartments

Almere Poort

Vrijstaande woningen

Noorderplassen

BINNENHOF
Appartments

Den Haag `Centrum

Contact

HBA Projectontwikkeling
Havenhoofd 7
1353 PN Almere
+31 (0)84 - 882 00 10
E info@hba-projectontwikkeling.nl

Kennismaken?