NL
|
EN
HBA staat voor
uitstraling

HBA Projectontwikkeling is een zelfstandige vastgoedontwikkelaar, opgericht in 2015. We richten ons met name op de ontwikkeling van appartementen en woningen in het middensegment. Dit kunnen zowel transformatieprojecten zijn als nieuwbouw. Focus daarbij ligt op duurzaamheid (energieverbruik en materialen), kwaliteit, uitstraling, en betaalbaarheid. De ontwikkeling ziet zowel op verkoop aan derden als uitbouw van de eigen verhuurportefeuille.

Transformatie en nieuwbouw

HBA Projectontwikkeling is een zelfstandige vastgoedontwikkelaar. We richten ons met name op de ontwikkeling van appartementen en woningen. Dit kunnen zowel transformatieprojecten zijn als nieuwbouw. Focus daarbij ligt op duurzaamheid, kwaliteit, uitstraling, en betaalbaarheid.

Creatief partnerschap

Onze succesvolle realisatie van projecten is gebaseerd op creativiteit, vasthoudendheid, en nauwe samenwerking met onze ketenpartners. Door vroegtijdig in het ontwikkelproces te luisteren en analyseren, denken in oplossingen en onze wijze van werken, voorkomen we de in de sector gebruikelijke hoge faalkosten.

Projectontwikkeling

HBA Projectontwikkeling ontwikkelt kwalitatief hoogstaande projecten, die onderscheidend zijn van binnen én van buiten. Woningen die persoonlijkheid uitstralen. Nu, maar ook in de toekomst. Bekijk hieronder of uw unieke toekomstige woning erbij zit.

Vrijstaande woningen

Noorderplassen

Uitdagend duurzaam

Onze ambitie is een relevante bijdrage te leveren aan de realisatie van de uitdagende bouwagenda van de overheid. De wens voor een groot aantal duurzame, betaalbare woningen past ons als een jas. Aan ons de inspirerende taak om invulling daarvan mogelijk te maken in goed overleg met alle stakeholders.

Het laatste nieuws

Beleef alle belangrijke momenten mee. Van de start van een project tot de feestelijke hoogtepunten, in ons nieuws houden we je op de hoogte. 

Contact

HBA Projectontwikkeling
Havenhoofd 7
1353 PN Almere
+31 (0)84 - 882 00 10
E info@hba-projectontwikkeling.nl

Kennismaken?