NL
|
EN
Notarii appartments

NOTARII APPARTMENTS

16 Short Stay appartementen, gelegen in een levendige, stadse omgeving
Oplevering 2e kwartaal 2024

Op de hoek van de Rentmeestertsraat en de Schoutstraat in Almere-Stad wordt momenteel gewerkt aan transformatieproject Notarii; zestien moderne tweekamerappartementen en studio’s, verdeeld over vier bouwlagen. De appartementen kenmerken zich door een fijne woonkamer met indrukkwekkende raampartijen, waardoor u altijd in een heerlijk lichte ruimte verblijft. Vanuit de helder verlichte woonkamer stapt u zo het balkon op, met uitzicht op het groen of de stad. Centraal in het gebouw bevinden zich een trappenhuis en lift.

De appartementen variëren in oppervlakte van circa 45 m² tot 60 m².

Almere

De omgeving

Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u nooit ver te lopen of te fietsen, want alle dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik. Het diverse aanbod van winkels, restaurants, theater, bioscoop, sport en zwembaden in Almere zorgt er bovendien voor dat u nooit ver weg hoeft voor ontspanning en vermaak. En uiteraard zijn de zorgvoorzieningen om de hoek.

Zoekt u het toch buiten Almere, bent u via de A6 in een wip in Amsterdam, 't Gooi en Utrecht. NS-station Almere-Stad ligt slechts op 170 meter afstand.

De natuur

Hoewel de voorzieningen van een stad onmisbaar zijn, heeft u ongetwijfeld soms de behoefte om de natuur op te zoeken en eens lekker uit te waaien. Via verscheidene fiets- en wandelpaden bent u vanuit Almere-Stad zo in het omliggende groene polderlandschap en ook het bos en het strand zijn dichtbij. 

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Bekijk onze andere projecten

DUIN-MERE Appartments

Almere Poort

Vrijstaande woningen

Noorderplassen

BINNENHOF
Appartments

Den Haag `Centrum

Contact

HBA Projectontwikkeling
Havenhoofd 7
1353 PN Almere
+31 (0)84 - 882 00 10
E info@hba-projectontwikkeling.nl

Kennismaken?