NL
|
EN

KAAP-DUIN APPARTMENTS

13 ruime appartementen met uitzicht op een archeologische vindplaats

Nieuwbouwproject Kaap-Duin in het Europakwartier in Almere Poort bestaat uit dertien moderne twee- en driekamerappartementen, verdeeld over vier bouwlagen.

Het eerste wat opvalt wanneer je de royale woonkamer binnenloopt, zijn de indrukwekkende raampartijen. Deze zorgen voor een heerlijk lichte woonomgeving. Het ruime balkon dat bij het appartement hoort, biedt volop uitzicht op het groen.  Elk appartement heeft twee ruime slaapkamers en een toegewezen parkeerplaats. Centraal in het gebouw bevinden zich een trappenhuis en een lift.

De twee- en driekamerappartementen variëren in oppervlakte van circa 60 m² tot 89 m².

Almere

De omgeving

Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u nooit ver te lopen of te fietsen, want alle dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik. Het diverse aanbod van winkels, restaurants, theater, bioscoop, sport en zwembaden in Almere zorgt er bovendien voor dat u nooit ver weg hoeft voor ontspanning en vermaak. Eye catcher is het nieuwe Topsportcentrum Almere, dé multifunctionele indoorsportlocatie van Nederland, waar u binnen vijf minuten op de fiets bent. En uiteraard zijn de zorgvoorzieningen nooit ver weg. 

Zoekt u het toch buiten Almere, bent u via de A6 in een wip in Amsterdam, 't Gooi en Utrecht. NS-station Almere Poort ligt slechts op één bushalte afstand.

De natuur

Hoewel de voorzieningen van een stad onmisbaar zijn, heeft u ongetwijfeld soms de behoefte om de natuur op te zoeken en eens lekker uit te waaien. Via verscheidene fiets- en wandelpaden bent u vanuit Duin-Mere zo in het omliggende groene polderlandschap en ook het bos en het strand zijn dichtbij. Niet voor niets wordt Almere de strandstad van de Randstad genoemd. Deze unieke combinatie van wonen, werken, stad, strand, bos, natuur en recreatie is uniek in Nederland. In Kaap-Duin kom je niet alleen thuis, maar vooral ook tot rust. 

Beleef het mee

KAAP-DUIN

Op 21 juni was de bouw festiviteit van KAAP-DUIN. Alle betrokken partijen, HBA project-ontwikkeling, aannemer OldeRikkert, BDG Architecten, Van der Linden makelaardij en Gemeente Almere waren aanwezig om deze feestelijke dag met de kopers mee te vieren.

Bekijk onze andere projecten

DUIN-MERE Appartments

Almere Poort

Vrijstaande woningen

Noorderplassen

BINNENHOF
Appartments

Den Haag `Centrum

Contact

HBA Projectontwikkeling
Havenhoofd 7
1353 PN Almere
+31 (0)84 - 882 00 10
E info@hba-projectontwikkeling.nl

Kennismaken?