NL
|
EN

15 juli 2021

HBA Projectontwikkeling verheugd over duidelijkheid woningbouw locatie Havenhoofd Almere

Almere, 15 juli 2021 - Afgelopen dinsdag heeft de gemeenteraad van Almere ingestemd met het voorstel om op de alternatieve locatie Havenhoofd te starten met woningbouw. Deze locatie is door de gemeente zelf voorgesteld, in plaats van Havenhoofd 7. HBA Projectontwikkeling is verheugd dat hiermee na een lange periode van overleg met de gemeente, duidelijkheid geboden wordt aan alle betrokkenen.

In aanloop naar de besluitvorming van de gemeenteraad is duidelijk geworden dat er ook weerstand van omwonenden en andere partijen bestaat tegen de gekozen alternatieve locatie. Nu de gemeenteraad heeft besloten om de locatie en opdracht vast te stellen, kan door HBA projectontwikkeling echter wel worden gestart met de verdere voorbereidingen van twintig appartementen op de alternatieve locatie.

Indien de gemeente in de nabije toekomst alsnog een andere alternatieve locatie voorstelt, zal HBA Projectontwikkeling dat zorgvuldig bestuderen en overwegen. HBA heeft zich het afgelopen jaar constructief en meegaand opgesteld en zal dit blijven doen. HBA Projectontwikkeling zal zich als betrokken onderneming die haar oorsprong kent in Almere blijvend inspannen om, samen met de gemeente, partners en andere betrokkenen, op positieve wijze het gesprek te blijven aangaan.

Onze samenwerkingspartners

Bekijk onze andere projecten

DUIN-MERE Appartments

Almere Poort

Vrijstaande woningen

Noorderplassen

BINNENHOF
Appartments

Den Haag `Centrum

Contact

HBA Projectontwikkeling
Havenhoofd 7
1353 PN Almere
+31 (0)84 - 882 00 10
E info@hba-projectontwikkeling.nl

Kennismaken?