Binnenhof Appartments

10 huurappartementen, gelegen in een levendige, maar toch rustige omgeving in het centrum van Den Haag

In een zijstraat van de Lange Poten in Den Haag wordt momenteel gewerkt aan nieuwbouwproject Binnenhof Appartments; tien moderne tweekamerappartementen, verdeeld over vijf bouwlagen. De appartementen kenmerken zich door een gezellige open woonkamer met indrukwekkende raampartijen, waardoor u altijd in een heerlijk lichte ruimte verblijft. Vanuit de helder verlichte woonkamer stapt u zo het balkon op, met uitzicht op de stad. Elk appartement heeft een ruime slaapkamer. Centraal in het gebouw bevinden zich een trappenhuis en een lift.


De tweekamerappartementen hebben een oppervlakte van circa 50 m².

 

 

De omgeving
Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u nooit ver te lopen of te fietsen, want alle dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik. Het Centraal Station Den Haag ligt op 2 minuten afstand lopen en het diverse aanbod van winkels, restaurants, theater, bioscoop, rond het Binnenhof in Den Haag zorgt er bovendien voor dat u nooit ver weg hoeft voor ontspanning en vermaak.

Vrijstaande woning

Luxe vrijstaande woning in de wijk Noorderplassen

Wonen in een unieke vrijstaande villa, in de buurt van de stad en de natuur. Het gemak van de stad en de rust en de vrijheid binnen handbereik.

Lees meer

Duin-Mere

13 ruime appartementen, gelegen in een levendige, groene omgeving

Gesitueerd in het Europakwartier, op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen. Strand, bos en polder om de hoek.

Lees meer

Kaap-Duin

13 ruime appartementen met uitzicht op een archeologische vindplaats

Gesitueerd in het Europakwartier, op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen. U kijkt uit op de unieke archeologische vindplaats Homeruskwartier.

Lees meer