Kaap-Duin

13 ruime appartementen met uitzicht op een archeologische vindplaats

Nieuwbouwproject Kaap-Duin in het Europakwartier in Almere Poort bestaat uit dertien moderne twee- en driekamerappartementen, verdeeld over vier bouwlagen.
 
Het eerste wat opvalt wanneer je de royale woonkamer binnenloopt, zijn de indrukwekkende raampartijen. Deze zorgen voor een heerlijk lichte woonomgeving. Het ruime balkon dat bij het appartement hoort, biedt volop uitzicht op het groen.  Elk appartement heeft twee ruime slaapkamers en een toegewezen parkeerplaats. Centraal in het gebouw bevinden zich een trappenhuis en een lift.

De twee- en driekamerappartementen variëren in oppervlakte van circa 60 m² tot 89 m².

De omgeving
Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u nooit ver te lopen of te fietsen, want alle dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik. Het diverse aanbod van winkels, restaurants, theater, bioscoop, sport en zwembaden in Almere zorgt er bovendien voor dat u nooit ver weg hoeft voor ontspanning en vermaak. Eye catcher is het nieuwe Topsportcentrum Almere, dé multifunctionele indoorsportlocatie van Nederland, waar u binnen vijf minuten op de fiets bent. En uiteraard zijn de zorgvoorzieningen nooit ver weg. 

Zoekt u het toch buiten Almere, bent u via de A6 in een wip in Amsterdam, 't Gooi en Utrecht. NS-station Almere Poort ligt slechts op één bushalte afstand.

De natuur
Hoewel de voorzieningen van een stad onmisbaar zijn, heeft u ongetwijfeld soms de behoefte om de natuur op te zoeken en eens lekker uit te waaien. Via verscheidene fiets- en wandelpaden bent u vanuit Duin-Mere zo in het omliggende groene polderlandschap en ook het bos en het strand zijn dichtbij. Niet voor niets wordt Almere de strandstad van de Randstad genoemd. Deze unieke combinatie van wonen, werken, stad, strand, bos, natuur en recreatie is uniek in Nederland. In Kaap-Duin kom je niet alleen thuis, maar vooral ook tot rust. 

KAAP-DUIN

Op 21 juni was de bouw festiviteit van KAAP-DUIN. Alle betrokken partijen, HBA project-ontwikkeling, aannemer OldeRikkert, BDG Architecten, Van der Linden makelaardij en Gemeente Almere waren aanwezig om deze feestelijke dag met de kopers mee te vieren.

KAAP-DUIN
Bouw Festiviteit 21-06-18 (video)

Binnenhof Appartments

10 huurappartementen, gelegen in een levendige, maar toch rustige omgeving in het centrum van Den Haag

In een zijstraat van de Lange Poten in Den Haag wordt momenteel gewerkt aan nieuwbouwproject Binnenhof Appartments; tien moderne tweekamerappartementen, verdeeld over vijf bouwlagen.

Lees meer

Vrijstaande woning

Luxe vrijstaande woning in de wijk Noorderplassen

Wonen in een unieke vrijstaande villa, in de buurt van de stad en de natuur. Het gemak van de stad en de rust en de vrijheid binnen handbereik.

Lees meer

Duin-Mere

13 ruime appartementen, gelegen in een levendige, groene omgeving

Gesitueerd in het Europakwartier, op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen. Strand, bos en polder om de hoek.

Lees meer