Persbericht

15 donderdag 2021

HBA Projectontwikkeling verheugd over duidelijkheid woningbouw locatie Havenhoofd Almere

Almere - Afgelopen dinsdag heeft de gemeenteraad van Almere ingestemd met het voorstel om op de alternatieve locatie Havenhoofd te starten met woningbouw. Deze locatie is door de gemeente zelf voorgesteld, in plaats van Havenhoofd 7. HBA Projectontwikkeling is verheugd dat hiermee na een lange periode van overleg met de gemeente, duidelijkheid geboden wordt aan alle betrokkenen.

Lees meer

Binnenhof Appartments

04 woensdag 2020

Den Haag Centrum

10 huurappartementen, gelegen in een levendige, maar toch rustige omgeving in het centrum van Den Haag In een zijstraat van de Lange Poten in Den Haag wordt momenteel gewerkt aan nieuwbouwproject Binnenhof Appartments; tien moderne tweekamerappartementen, verdeeld over vijf bouwlagen.

Lees meer

Vrijstaande villa

22 zaterdag 2020

Luxe vrijstaande woning in de wijk Noorderplassen

HBA Projectontwikkeling ontwikkelt vrijstaande villa's op maat.

Lees meer

KAAP-DUIN

26 dinsdag 2018

Bouwfestiviteiten

Afgelopen juli vierden we de bouw van appartementencomplex Kaap Duin in Almere Poort; dertien moderne twee- en driekamerappartementen, verdeeld over vier bouwlagen. De kopers maakten onder het genot van een hapje en een drankje kennis met de projectontwikkelaar, de aannemer én hun nieuwe buren. Middels een uitgebreide rondwandeling over het bouwterrein kregen zij een goed beeld van hoe het geheel eruit komt te zien. De koper van appartement 1 en een medewerker van de gemeente Almere plakten samen symbolisch een blok piepschuim tegen de muur. Nog even, en de nieuwe bewoners kunnen van hun nieuwe woning genieten!

Lees meer

Duin-Mere

17 dinsdag 2018

Feestelijke viering bouw

Op 21 februari vierden we, samen met de kopers, de start van de bouw van Duin-Mere. HBA Projectontwikkeling en aannemingsbedrijf Olde Rikkert spraken samen de kopers toe en er werd feestelijk geproost op een goede start van de bouw en een voorspoedig verloop van het project. Twee gelukkige kopers mochten de eerste stukken van de bekisting leggen en daarmee het startsein geven voor de fundering van 'hun' gebouw. Ook de andere kopers kregen de gelegenheid om iets persoonlijks achter te laten in het fundament. Van euro's tot geschreven briefjes. Een mooie en (letterlijk) blijvende herinnering.

Lees meer